Dedim Yeter Artik Aglatman Beni Nadiriler __HOT__
Niliyy aynısını yaşadım ve bebeğim sarılık oldu. Hastanede emmiyo bu çocuk beni dedim gazı var ondan dediler. Çocuk ağlamaktan hava yutup gazlanıyordu artık. En son bütün gece sabah kadar emmedi ağladı. Sarılık olunca başlarım size de fikirinize de dedim şırıngayla mama verdim. Şırınga da hava yapınca chicco natural feeling biberonla mama verdim 2 saatte bir. Ve beni emmeye başladı sonradan. Çene kasları güçlenince daha rahat emmeye başladı.
Dedim Yeter Artik Aglatman Beni Nadiriler
Benim için de aynı şey geçerli aslında, ayrıca 20 Aylık kızımı evde olduğum zamanlarda sadece 1 defa uyutabiliyorum o da 1-2 saat arası, akşam kışın 8, yazın da 9 da uyumaya gayret ediyoruz ama günde 1 defa uyku uyuması beni huzursuz ediyor sizce yeterli mi ?
merhaba benim 14 aylık bir kızım var.geceleri en az 3-4 kez uyanıyor.emziriyorum dakikalarca uykuya dalmayınca ayağımda sallıyorum.geçen gece artık yeter dedirtti.internette uyku eğitimini araştırırken sizin yazılarınızı okudum ve dün gece itibariye eğitime başladım .gece kolay oldu uykuya dalması fakat öğlen emzirdim uyumadan beşiğine koydum ve çıktım biraz oynadı sonra yanına gittim uyuması gerektiğini söyledim ve ben odadan çıkınca ağlamaya başladı.bekledim bekledim tam yarım saat ağladı içeri girip biraz daha emzirdim tekrar yatırdım tekrar ağlamaya başladı artık ağlamaktan sesi kesildi terledi yinede uyumadı.biliyorum birkez daha emzirsem hemen uyuyacaktı böyle yaparsam çocuğumu boşuna ağlatmış olacaktım ama ne ağlaması kesildi ne de uyudu maalesef emzirmek zorunda kaldım ve 1dk içinde uyudu.gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum başaramadığım için üzgünüm lütfen bana yardımcı olurmusunuz
Facebook ve burayı takip edip sana yazmadan durmak zor, başın da yeterince kalabalık ama böyle deneyimli, bilgili ve ne yaptığını bilen, başarılı olan tecrübeli annelerin paylaşımları benim gibi acemi şaşkın anneler için inan çok motive edici!
Eren hanim 18 aylik bi kizim 3 ay oncesine kadar iyiydi 23.00 dediginde mamasini icer koltukta uyurdu yerine koyardim sabah 10.00 a kadar kesintisiz uyurdu 3 ay once bir gece yogun bakimda yatti yagcoz icti. Hastaneden ciktiktan sonra odasini reddetti bizimle uyumaya basladi son bur haftadir ise oyun parkini yatak yaptik bizim odamizda ve orda uyuyo ama hala ayakta salliyorum kendi uyumuyor. Huylari degisti cok yaramaz ve anneci oldu beni goremeyince deliriyor. Kimseti istemiyor. Ne yapicagimi sasirdim artik temizlik yapmama bile izin yok yanimda otur diyor. Uyku egitimi icin gec kalmisim anladim bu saatten sonra nasil davransam kizim eskisi gibi uysal ve soz dinler. Bazen cigrimdan cikariyor bagiriyorum kicina vuruyorum sonrada uzuluyorum lutfen bana yardim et. 041b061a72